miercuri, 20 aprilie 2011

Asigurări de nuntă gratuite

V-ar plăcea ca nunta voastră să poată fi asigurată? Mai precis, o poliţă de asigurare care să acopere riscul de anulare a căsătoriei, riscul de reorganizare, dar şi asigurarea florilor, a tortului şi a transportului?
STERLING, o companie de asigurări britanică, oferă acest tip de asigurare gratis cuplurilor britanice, astfel celebrând într-un mod specific nunta Prinţului William al Marii Britanii cu Kate MIDDLETON.
"Încheierea unei poliţe de asigurare este o măsură de precauţie necesară", a declarat David SWEENEY, Director Comercial al companiei STERLING, printre altele argumentând şi prin faptul că preţurile nunţilor au crescut din 1999 până azi cu 100%.

*****

Acolo unde există pasiune pentru domeniu, se vor găsi resursele de creativitate care să fie transferabile în business. Pe de altă parte, însă, există riscuri care pot fi acoperite şi nu au fost până acum, un alt exemplu faţă de cel de mai sus este cel al animalelor de companie. Dar acestea rămân conexe riscurilor financiare majore din viaţa fiecăruia.

Un comentariu: