marți, 26 aprilie 2011

Insurance Charity Dinner 2011

Insurance Charity Dinner 2011 a fost un eveniment desfăşurat la initiativa CSA, UNSAR şi UNSICAR în data de 2 martie 2011 şi a avut drept obiectiv oferirea de produse tradiţionale de Paşti precum şi a unor obiecte de îmbrăcăminte şi încălţăminte unor copii defavorizaţi din comuna Ciocăneşti, din judeţul Călăraşi, din două centre de plasament din Slobozia, şi din satul Şerbeşti, din judeţul Bacău.

"Cu siguranţă, Comisia de Supraveghere a Asigurărilor va continua să susţină implicarea societăţilor şi brokerilor de asigurare în viaţa socială, în special prin ajutorarea copiilor, care pot contribui cel mai mult la schimbarea de mentalitate privind necesitatea asigurărilor. Ne putem gândi, de ce nu, că acţiunile noastre caritabile de acum reprezintă o investiţie pe termen lung în asigurări şi sunt convinsă că UNSAR şi UNSICAR împărtaşesc aceeaşi opinie", a declarat Angela TONCESCU, Presedintele CSA

*****

Este important că astfel de acţiuni au loc şi la acest nivel, pentru că transmite un mesaj şi confirmă o direcţie a ceea ce reprezintă în esenţă o asigurare şi popularizează şi aspectul uman al acestui business, dincolo de marketingul fiecărui asigurător sau organism de monitorizare şi control în domeniu.

O asigurare, de orice tip ar fi ea, are menirea de a fi un instrument financiar pentru a rezolva o situaţie particulară, care generează o problemă financiară, acoperită prin poliţă.

Este şi mai important ca acest trend să se menţină şi să se extindă, existând oameni care au nevoie de ajutor mai mult decât alţii, în acelaşi timp, nevoia companiilor de popularizare fiind una reală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu