Să lucrăm împreună!

Cu ce te pot asista?


Dacă ești în căutare de informații despre Asigurări de Sănătate, Asigurări de Viață, Pensii, Planuri de economisire, Planuri de Investiție, poți consulta acest Blog pentru o orientare generală în subiect.

Dacă vrei să faci o analiză mai aprofundată asupra riscurilor financiare care există și care ne intersectează bugetul la un anume moment, atunci mă poți contacta la maxim.catalin.mgm@gmail.com pentru a stabili o discuție personalizată, lăsându-ți datele de contact. Eu nu folosesc datele tale în alte scopuri decât cele declarate.


Pentru PJ:
Vin în întâmpinarea obiectivului companiilor de a-și motiva angajații prin susținerea unei dezvoltări pe mai multe planuri, care vizează în primul rând domeniul financiar al vieții personale și în cadrul organizației.

Ofer soluții care pot fi deductibile fiscal integral sau în limita legală.

Organizez periodic, pe baza analizei și identificării nevoii în cadrul organizațiilor împreună cu factorul decident, Seminarii de informare pe diferite teme pentru Angajați .

Am susținut cu succes seminarii care au dat angajatorilor un plus de imagine în fața angajaților prin calitatea informațiilor și a soluțiilor identificate punctual.

Seminar: Informare despre Sistemul de Pensii de Stat și Privat
Seminar: Informare despre Sistemul de Sănătate din România

  1. Cum funcționează Sistemul de Stat?
  2. Cum funcționează Sistemul Privat?
  3. Sesiune de întrebări și răspunsuri
  4. Soluții personalizate, acolo unde este cazul
Procedura:
  • întâlnire de identificare nevoie specifică
  • propunere de Seminar de informare
  • lista de participanți
  • Seminar susținut în cadrul companiei sau la noi la sediuPentru persoanele fizice interesate de consultanță financiară:
- Ajut clienții care vor să-și construiască o planificare financiară de lungă durată, bazată pe un management al riscului preventiv și proactiv
- Consiliez clienții care vor să-și reevalueze planificările financiare deja existente în spiritul eticii și deontologiei profesionale și a obiectivelor clientului
- Identific și ofer soluții de investiții adaptate nevoilor și intereselor clienților cu profil de investitor

Fac tot posibilul să răspund solicitărilor în cel mai scurt timp posibil, de obicei în maximum 48H. Am reușit până acum să mă achit de această promisiune.

maxim.catalin.mgm@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu