marți, 21 iunie 2011

"Asigurări Poşta Română"



"Asigurări Poşta Română" se va numi o nouă companie de brokeraj asigurări cu capital integral Poşta Română, companie care ar putea fi funcţională în 2-3 luni. De asemenea se intenţionează şi constituirea unei bănci, "Banca Poşta Română". Cele două entităţi au nevoie să treacă de dezbaterea din Guvern.

"Cele două entităţi, care vor oferi servicii de brokeraj pentru asigurări şi servicii bancare, natural trebuie să stea alături de Poşta Română. Dacă urmăriţi activitatea din alte ţări, să ştiţi că alături de Poştă, în Italia, există şi servicii de asigurări, precum şi servicii bancare", a spus Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Valerian VREME.

*****

Potenţialul de piaţă în industria asigurărilor din România este valorificat şi de către Poşta Română prin demersul important de a-şi constitui o societate care să aducă servicii de brokeraj în asigurări, dar şi de o bancă. Aceste intenţii şi acţiuni vin pe fondul unui brand puternic înfipt în mintea românilor, probabil profilul clientului lor va fi unul de nişă, dar care a beneficiat de-alungul vremii de serviciile Poştei Române. Fidelizarea clientului poate fi făcută şi prin alte servicii, iar această strategie poate avea multe rezultate pozitive.


*****

Update 2014:
În curs de autorizare ASF, însă a primit avizul Registrului Comerțului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu