vineri, 3 iunie 2011

50% mămici, 50% tătici

Nevoia de asigurare a viitorului copiilor este o constantă în preocupările părinţilor, iar în această perioadă devine mai pregnantă, pe fondul conştientizării mai puternice date de contextul financiar. Portofoliile companiilor de asigurări certifică acest lucru prin creşterea New Business-ului pe acest tip de poliţe, în contextul în care piaţa de asigurări a înregistrat o scădere importantă.

Deşi achiziţionarea efectivă o fac în proporţie egală, cei care iau decizia de a cumpăra un astfel de contract de economisire cu obiectiv specific segmentat sunt ambii părinţi. Cu toate acestea se constată o deschidere mai mare către o astfel de discuţie din partea mamei.

sursa: www.dailybusiness.ro

*****

Faptul că în această perioadă efortul financiar este mai mare (fie că munca este mai multă pentru aceleaşi câştiguri, fie că banii sunt mai puţini pentru aceeaşi muncă) face ca mai ales părinţii să conştientizeze că sprijinul lor pentru cei mici este esenţial într-o societate care funcţionează astfel încât există astfel de fluctuaţii de venituri şi oportunităţi. Tocmai de aceea soluţiile pe care industria asigurărilor le oferă se încadrează printre cele mai utile şi mai sigure din punct de vedere al garantării îndeplinirii obiectivului specific, în cazul de faţă - viitorul copilului: fond pentru studii, dotă pentru căsătorie, bani pentru un start bun în viaţă.

Gândeşte-te! Vrei să ai siguranţa că pruncul tău va beneficia de cele de mai sus, în orice situaţie ar putea să apară? Contactează-ţi Consultantul Financiar să te ajute să înţelegi cum poţi face acest lucru în mod eficient. Iar dacă nu ai un Consultant Financiar, mă poţi contacta la adresa de email: coexecontact@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu