joi, 24 martie 2011

Gala Premiilor Pieţei Asigurărilor - 21 martie 2011

Un eveniment care are în centru ideea centrală de a da o recunoaştere publică şi mai formală a realizărilor unui an de muncă în piaţa asigurărilor din România şi găzduit de către Revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Anul acesta au fost acordate premii pentru asigurători pentru categorii precum: MARILE PREMII, PREMIUL DE EXCELENTA, PREMIILOR PENTRU CONTRIBUTIA LA DEZVOLTAREA PIETEI ASIGURARILOR, TROFEUL XPRIMM pentru CONTRIBUTIA LA DEZVOLTAREA PIETEI ASIGURARILOR, TROFEUL XPRIMM pentru CONTRIBUTIA LA DEZVOLTAREA PIETEI PENSIILOR PRIVATE, CALITATEA SERVICIILOR, Cele mai bune produse de asigurari 
De asemenea brokerii de asigurări au fost premiaţi pentru rezultate deosebite: Brokerul Anului, Premiul special pentru Calitatea Serviciilor, Premiul Special pentru Dinamism, Premiul Special 1asig, Premiul Special Initiativa Anului in Brokerajul de Asigurari


*****


Desigur, lucrurile pot fi privite din cel puţin 2 unghiuri.
1. Este firesc să existe câştigători într-o piaţă extrem de competitivă precum cea a asigurărilor, mai ales după un an încheiat în care eforturile au fost mai concertate şi datorită efectelor crizei care au atins serios domeniul financiar, dar şi pentru că s-a speculat momentul prielnic pentru dezvoltare, întrucât mulţi analişti anunţă următorii ani ca foarte prolifici pentru piaţa asigurărilor în România.

2. Toată lumea a câştigat. Adică toată lumea care contează. Foarte multe categorii. Atâta vreme cât este doar o nominalizare cu impact relativ asupra activităţii, este bine să fie premiaţi cât mai mulţi. Sentimentul de a fi pe scenă, mai ales pentru cei care au urcat măcar o dată în viaţă, este molipsitor; mai ales când este asociat cu reprezentarea unei echipe al cărei efort este concretizat în nişte rezultate peste cele ale competitorilor. Iarăşi, palmaresul de a fi premiat ani la rândul pentru măcar una dintre categorii face ca imaginea de brand să prindă o nuanţă importantă pozitiv. Deci, să se adune premiile, măcar la o categorie.


Felicitări premianţilor!
Mult succes şi celorlalţi participanţi ai pieţei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu