miercuri, 19 septembrie 2012

Eternul feminin...


Sau, cum femeia dictează din punct de vedere financiar în casă...


Un studiu Kruk International : "Cine se ocupa de finante in casa ta?", a concluzionat pentru români, Femeia ține evidența veniturilor și cheltuielilor în casă - au răspuns 47%. De altfel, doar când familia atinge 4 menbrii, bărbatul intră în acțiune, din punct de vedere financiar, preluând acest task. 43,64 % evaluează cheltuielile lunar, 43,76 % folosesc pixul și hârtia pentru acest lucru, alți 37,65 % țin socotelile în minte.


Pentru orice vânzători care aud această obiecție, Tre să mă consult cu soția, este studiat și demonstrat că așa este, cel puțin statistic. Familiile în care gestiunea banilor pentru un trai mai bun este o prioritate sunt acele familii în care deciziile majore sunt luate împreună, la fel și cele minore, ce ulei să luăm, dacă mai luăm pâine cu semințe sau nu.


Să pui pe tavă câteva din aspectele sociologice, dar și clișeistice despre femeie și rolul său esențial în lumea asta mare, cu toată istoria de până acum? Tentația este mare. Poate că ele au o așezare interioară aparte în ceea ce privește nest-ul lor și intuiția lor este mai bine calibrată pentru a considera deciziile financiare, în cazul de față, care pot afecta echilibrul.


Tu, ce crezi despre asta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu