vineri, 3 august 2012

Project Management... personal

Eeeeh, de fapt acum purcedem la o treabă care seamănă a muncă, așa cum suntem obișnuiți. Ce valori, ce scopuri? Noi știm să transformăm totul în realitate. Suntem buni la planificări și construit trasee de mers.

***

După ce am identificat valorile care ne guvernează și am descoperit țelurile specifice legate de fiecare valoare în parte, am ajuns la etapa în care identificăm un drum prin care să ajungem la ce ne-am propus. 

Este important să existe această coerență între toate elementele care compun stilul tău de viață, iar modalitatea aceasta, care pornește de la valori, este una care îți construiește această coerență.

Rețetă: Se ia fiecare scop în parte și se creionează un plan de bătaie foarte precis, cu pași intermediari și gestionabili. Există atâta literatură pe acest subiect, iar experiența de zi cu zi poate să compenseze chiar pregătire tehnică de Project Management, încât nu este relevant pentru acest moment o descriere detaliată.

Fundamentarea pe conectarea la sine, la interior, la suflet, la profunzimile abisale face ca orice acțiune ulterioare să comporte o energie ieșită din comun și o putere extraordinară.

De multe ori, asta este ceea ce căutăm, să trăim plenar viața. Despre asta este vorba!


Dacă vrei să înțelegi, Acționează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu