miercuri, 1 februarie 2012

Economia României, semne pozitive

Departe de a promova un optimism manipulant, câteva subiecte din presa de astăzi subliniază un trend și o direcție care tind să devină foarte sănătoase, păstrând rezerva că în contextul general al efectelor crizei financiare încă nu se pot face aprecieri foarte optimiste și nici pronosticuri pozitive câștigătoare.

Indicele de încredere în România a crescut la 94,3 puncte, estimează Comisia Europeană, atingând un maxim din iunie, anul trecut, cei care au exprimat această încredere sunt populația, industria, construcțiile și serviciile. (Sursa: http://www.money.ro, articolul integral aici)

Bursa românească a crescut cu 12% de la începutul anului, iar brokerii sunt optimiști în privința înaintării în an asupra percepției asupra riscului, mai ales că nu sunt semnale că analizele cu concluzie apocaliptică s-ar materializa. (Sursa: http://www.zf.ro, articolul integral aici)


*****


Se pot dovedi fiabile investițiile în bursa românească, iar pentru cei care doresc accesul la această modalitate de investiție cu riscuri mult mai mici decât la bursă și cu o serie de beneficii suplimentare, în produsele de tip Unit-Linked, care au alocare în fonduri ce investesc în bursa românească, întrucât acesta poate fi un semnal bun pentru acest an. *



*Părerile exprimate pe acest blog nu au menirea să constituie analize în baza căreia se pot lua decizii de investiție. Pentru acest lucru apelați la un Consultant Profesionist, care vă poate consilia în mod specific pe nevoia dvs de investiție și pe disponibilitatea dvs la risc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu