miercuri, 2 mai 2012

Caut Consultanți Financiari!

Da! Este o postare de Recrutare. Dar am s-o încep puțin altfel decât anunțurile date pe portalurile de joburi. Am să-ți spun la ce să te aștepți din partea mea:

  • Te poți aștepta să fiu punctual. Este o calitate și nu prea a zilelor noastre și mai ales în contextul Bucureștiului, dar este un aspect important pentru mine. Este prima dovadă de respect și primul argument că-mi țin cuvântul.
  • Te poți aștepta să fiu franc cu tine și să îți cer să fii la fel.
  • Te mai poți aștepta să fiu deschis și să-ți vorbesc despre domeniul în care activez de mai bine de 7 ani, despre ce face el bine, pentru clienți și pentru colaboratori, dar și care sunt provocările lui. Știu foarte clar că o decizie care are impact asupra vieții tale profesionale și personale este indiscutabil legată de o analiză serioasă a câtorva aspecte: domeniu, companie, departament, poziție, dar și perspective de creștere profesională prin profesionalizare și dezvoltare cunoștințe și abilități.
  • Te poți aștepta să te asist in identificarea zonelor de confort financiar din finanțele tale personale, cele care stau bine, dar și a celor care pot suporta îmbunătățiri. Să identificăm modalități de a te antrena pentru a face aceste lucruri chiar tu și chiar și pentru alții.

În fond, cred că majoritatea oamenilor își dorește ca aspectul financiar al vieții să fie unul care nu prezintă probleme, ba mai mult, să reprezinte suport eficient al vieții în toată complexitatea ei. Iar aceasta este soluția, planificarea financiară. Este ceea ce facem noi ca și Consultanți Financiari. 


Crezi că poți face față problemelor financiare ale altora? 
Te simți în stare să devii expertul financiar din viața altora?
Vrei să știi ce-ți trebuie? 



coexecontact@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu