luni, 31 ianuarie 2011

Asigurări - oferte de muncă

Piaţa de asigurări este pe locul 3 în rândul celor care oferă locuri de muncă, iar în vânzări ca domeniu există deschise cele mai multe joburi şi-n 2011. În ultimii 2 ani, relevă articolul de pe 1asig.ro, asigurările au continuat să investească în capital uman mai mult decât alţii, în pofida climatului economic dificil din contextul crizei.

De asemenea, o analiza Marsh România relevă câteva aspecte interesante care produc atractivitate a domeniului asigurărilor pe piaţa forţei de muncă. Printre ele, creşterea competitivităţii pe piaţa de profil va duce anul acesta la oferte mai bune pentru viitorii colaboratori. Un alt aspect, acela al revenirii beneficiilor extrasalariale care au ca obiect direct asigurările de sănătate ataşabile contractelor de muncă. De altfel, se identifică şi elemente de noutate în retailul asigurărilor, ca şi necesitatea dezvoltării unor produse noi sau cu mai mică pondere în portofoliul companiilor.

Toate acestea fac ca atractivitatea pieţei de asigurări să fie din ce în ce mai mare. Momentul pare potrivit, mai ales că alte domenii încă nu şi-au deschis oferta de locuri de muncă, iar cele care există se situează în profile profesionale de job, puţine coportând posibilitatea reconversiei profesionale.


Caută-mă! Îţi pot crea o oportunitate în această piaţă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu