marți, 27 martie 2012

Secretele minţii de milionar, T. Harv Eker

T. Harv Eker, Secretele minţii de milionar, Editura Curtea Veche, Bucureşti, 2011, colecţia Capital.


''Nu este suficient să fii în locul potrivit la momentul potrivit. Trebuie să fii persoana potrivită în locul potrivit, la momentul potrivit." (p. 17)

În ciuda acestei afirmații, cartea se justifică a fi pentru oricine, mai ales oricine vrea să devină persoana potrivită. Pe același tipar deja mult prea consacrat, reconfigurarea personală pleacă de la tiparul mental, declarațiile personale, programare verbală, atitudine, legea atracției, acțiuni specifice înlănțuite în modelul ideal dat de autor. (Bineînțeles ca lucrarea face trimitere la un site al autorului unde se găsesc produse educaționale contra cost, dealtfel un privilegiu câștigat pe bună dreptate.) Este o carte despre dezvăț și despre

Este o lucrare scrisă în stilul de coach care te bate pe umăr și te provoacă să performezi, te motivează să te schimbi și să avansezi irecuperabil către ideea de a fi milionar.

Un principiu al prosperității care merită amintit aici: Banii nu vor face decât să accentueze caracterul pe care îl aveți deja. Este răsturnarea ideii de bază că banul corupe pe oricine.

De altfel, această lucrare mi-a furnizat și o parte practică a modalității de a gestiona eficient banii dintr-o mai veche postare.

Singurul moment în care vă dezvoltați cu adevărat este cel în care nu vă aflați în zona de confort!

"Am o minte de milionar!"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu