miercuri, 7 martie 2012

Cum să devii fantastic de bogat, în cel mai scurt timp, de Sandy Forster

Una din cărțile din specia "Cum să?" este și lucrarea Cum să devii fantastic de bogat, în cel mai scurt timp, al autoarei Sandy Forster, de la Editura For You.

Seria de teme abordate este înlănțuită de ideea experienței personale a autoarei și are în vedere o formare a atitudinii de milionar, de fantastic de bogat, de la modalitatea în care așterni pe hârtie ceea ce este dorința de prosperitate și abundență, la aspecte care țin de folosirea resurselor personale în sprijinul formării atitudinii. Cum forța afirmațiilor și a proiectării dorințelor sunt parte a procesului de accelerare spre abundență. Metode de Time Management și de Money Management de bun simț, precum și tehnica pașilor mărunți. În finalul lucrării există un To Do List, care poate funcționa și pe post de cuprins, element care lipsește, poate pentru a face lectura mai captivantă.

Mostră: "Vă distrați plătindu-vă facturile? Vă cheltuiți banii cu o senzație de recunoștință și dragoste?" (p. 219)


*****


Inutilă este întrebarea: De ce să ridici de pe raft o asemenea lucrare?, cu atât mai mult: De ce să o cumperi și să o parcurgi? Într-o perioadă în care financiarul este o mare parte a vieții noastre, ceea ce apare pe piață ca informație, sistem, metodă în domeniu, merită cercetat și cunoscut.Atracția omului de vânzări pentru tips and tricks face ca orice lucrare în format compact, precum cea de carte tiparită, să fie cel puțin demnă de o scanare după informația care să-i justifice prețul și să aducă rezultatele mai aproape în timp și spațiu.

Un caracter sincretic al lucrării susține în mod unitar titlul, neavând pretenția altor lucrări similare de a fi "singura deținătoare a adevărului suprem" asupra soluției pe care o promovează. Ceea ce surprinde în mod plăcut este entuziasmul care susține textul, dealtfel, plin de propuneri de acțiuni și ca orice text motivațional, legat îndeosebi de o practică probată și probatoare ca fiind relevantă și susținătoare a ideii de bază a cărții.

O carte ușor de parcurs și cu idei bune la tot pasul, cu citate numeroase și pline de sevă și inspirație.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu