miercuri, 22 septembrie 2010

Performanţă

Performanţa este un termen foarte uzual în domeniul consultanţei, fiind ceea ce face diferenţa între doi competitori, în cele mai multe cazuri. Este atât de mult uzitat încât se demonetizează periodic în cadrul aceluiaşi context şi este împrospătat prin concursul managementului, astfel încât să rămână un reper de lucru.

Performanţa este înţeleasă ca o serie de realizări peste medie sau excepţionale într-un context definit, de obicei profesional, unde rezultatele marchează în mod evident diferenţa între cumulul de implicare şi profesionalism al unui consultant faţă de un altul.

În mod implicit Performanţa ca şi reper de lucru va comporta şi nuanţă personală, nu doar profesională. Înţelegem starea de performanţă personală ca una ce poate include pe cea profesională; în diferite cazuri s-a dovedit că cea de acasă este mult mai ambiţioasă decât cea de la servici.

Poate fi benefic ca echilibrul între cele două aspecte ale vieţii să se conserve în timp, astfel ca Performanţa să fie durabilă şi să devină o stare de fapt, nu doar un reper de lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu