joi, 22 decembrie 2011

Motivație de Leadership

Leadership is pursuit. Altfel spus, acțiunea de urmărire constantă și de căutarea continuă a unor noi modalități de a face lucrurile mai simplu și mai eficient, în același timp și mai aproape de valori reale și autentice. Lucrurile potrivite la momentul potrivit în modalitatea potrivită pentru motivele potrivite ar putea fi o nuanță importantă a acestui act de urmărire.

Astfel, motivația interioară devine motorul principal al unui leader bun, iar mecanismele prin care aceasta poate fi alimentată eficient fac parte din instrumentarul de lucru cotidian. Un leader învață din greșelile altora și înțelege cum poate să evite și să folosească aceste aspecte ale vieții profesionale în cea mai potrivită modalitate pentru contextul pe care îl creează.

*****

Leadership-ul și Motivația sunt barometre și borne față de care trebuie să te poziționezi atunci când intri în business și/sau urmărești acest domeniu al vieții. Partea tehnică înseamnă modalitățile studiate prin care poți acționa cu perseverență pentru a pune aceste concepte să lucreze pentru tine, iar partea interioară legată îndeosebi de valori personale puse în context devine elementul care asigură anduranța.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu