joi, 19 ianuarie 2012

Marsh știe...

Marsh România a făcut un studiu în care a identificat cele 10 tendințe ale pieței de asigurări pentru 2012. (Aici articolul din 1asig.ro)
Prețurile produselor de asigurare vor cunoaște o stabilitate în acest an, o mai atentă gestionare a riscurilor privind anumite tipuri de clienți și linii de business fiind de asemenea o coordonată importantă pentru acest an, brokerii câștigând teren în fața forțelor de vânzări dedicate companiilor de asigurări. Eficientizarea rețelelor de vânzare și reanalizarea riscului face parte din strategia pe acest an pentru asiugratori.
Vor fi mai importante proiectele de energie regenerabilă, iar produsele de răspundere managerială vor cunoaște o ascensiune pronunțată, ca și acoperirea riscului de credit comercial și asigurările de locuință.

*****

Preocuparea profesionistă pe care o au anumite segmente din piața de asigurări face ca ideea de consultanță financiară pe care o promovează piața de asigurări să se apropie din ce în ce mai mult de ceea ce ar trebui să presupună această activitate față de clientul final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu